Over mij

Even voorstellen

Iris van der Laak

Mijn naam is Iris van der Laak en ik kom uit Valkenswaard. In 2015 ben ik afgestudeerd als pedicure. Dit heb ik jarenlang gecombineerd naast mijn toenmalige baan. Inmiddels ben ik door de omstandigheden omtrent “Corona” een andere weg ingeslagen en was dit het moment om me totaal te richten op mijn werk als pedicure.

Mijn affiniteit met het vak is tot stand gekomen toen ik werkzaam was bij Chiropractie Valkenswaard waarbij mijn werkzaamheden hoofdzakelijk bestonden uit het maken van bot en voetscans. Ik merkte op dat veel mensen een verkeerde houding hebben door o.a. verkeerd schoeisel en daardoor ook veel voetproblemen ondervinden. Eelt, likdoorns en ingroeiende nagels waren hier het resultaat van. Omdat dit mij erg interesseerde besloot ik een opleiding als pedicure te volgen die ik inmiddels heb afgesloten met een diploma. Ik ben nu gediplomeerd pedicure.

U kunt bij mij terecht voor een specialistische pedicure behandeling en voetverzorgingsproducten. Daarnaast kunt u ook terecht voor een cosmetische behandeling zoals het lakken van de teennagels met gellak.

U vindt me in de salon van Lot of Beauty Eersel.

Pedicurevdlaak

French Pedicure

€8,50

Je kunt je nagels natuurlijk gewoon lakken, maar een wit randje erop is net even een beetje frisser!

french pedicure eersel